25,95

5.00 out of 5

Moroccantan Airbrush Spray

Rijk aan organische Argan olie en aan vitamine E, helpt onze Instant Airbrush met het verzachten en hydrateren van de huid, terwijl het een streeploze tan levert. Met een 360 graden mondstuk, geeft deze innovatieve spray een makkelijke applicatie van alle hoeken om een lichte tot medium kleur te creëren.

Instructies:
Aanbrengen in een goed geventileerde ruimte op een schone, gescrubde huid.
Goed schudden. Spuit direct op de huid op een afstand van ongeveer 25-30 cm.
Spray lichtjes rond de knieën, elle bogen en enkels.
De bronzers werken onmiddellijk voor richtlijnen,
de kleur zal zich gedurende 3-5 uur verdiepen.
Wacht tenminste 15min met aankleden.
Eventueel opnieuw aanbrengen om de gewenste kleur te bereiken.
Was de handen onmiddellijk na gebruik met water en zeep.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 24P Categorie:

Beschrijving

Ingrediënten :

 • Organische Argan Olie

  Uit de zuidwesten streken van Marokko komt de Argan boom. Zijn zaden worden gebruikt om exclusieve Argan Olie te produceren, lang gekend door de lokale mensen voor zijn voedende en levenwekkend effect op de huid.
  100% pure, organische Argan Olie bevat een hoog gehalte van Vitamine E en beschermt en voedt de huid, waardoor het gezond en gehydrateerd blijft. Deze luxe olie helpt ook met het verouderen van de huid te voorkomen en tegen te gaan, waardoor het de huid een natuurlijke boost biedt.

 • Walnoot Extract

  Walnoot extract helpt met het verminderen van de symptomen van huidziektes zoals psoriasis en eczeem. Rijk aan grote hoeveelheden antioxidanten en vetzuren die de huid voeden en de uitstraling van de huid mooier maken.

 • Vitamine E

  Vitamine E is een antioxidant die de huid repareert en beschermt tegen vrije radicalen en is essentieel voor de zuurstof in de huidcellen; het helpt met zachter maken van de huid, gaat droge huid tegen en versnelt helingsprocessen.

 • Ingrediënten

  Water (Aqua), Dihydroxyaceton*, Argania spinosa (Argan)# palmzaadolie, Alcohol, citroenzuur, parfum, Acrylaat/Octylacrylamide Copolymeer, Propyleen Glycol, Juglan Regia (Walnoot) zaadextract, CI42090, Cl19140, CI16035 *natuurlijk #gecertificeerd organisch

 • Belangrijk

  Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Wij adviseren cliënten met een gevoelige huid om dit product te testen op een patch voordat het volledig is aangebracht. Stop het gebruik als irritatie optreedt. Dit product kan bepaalde materialen bevlekken of verkleuren. Bewaren op een koele donkere plaats onder de 20 graden Celsius.

  Producten van Moroccan Tan bevatten geen zonnebrandcrème

 • ONTVLAMBAAR

  Niet gebruiken in de buurt van hitte, open vuur – Niet roken. Niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in open vuur. Vermijd sprayen in de ogen. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Uit de buurt van direct zonlicht houden en niet blootstellen aan temperaturen van meer dan 49 graden Celsius.

Extra informatie

DHA- percentage

8% – 10%

Inhoud

177ML

Ondertoon

Groen

Afwas tijd

2-8 uur

Geur

Honing musk

Huidtype

Alle

Zonder

Parabenen, PEGS

1 beoordeling voor Moroccantan Airbrush Spray

 1. gw0on_shar0n (geverifieerde eigenaar)

  Super product

Een beoordeling toevoegen