MoroccanTan speciaal voor uw stralende huid!

De originele met Argan Olie verrijkte spray tan

Met belangrijke functies van natuurlijk en ethisch verkregen ingrediënten over de hele wereld, creëert de MoroccanTan lijn moeiteloos een gevoede, stralende huid met een all over glow.

Naast de pure organische Argan Olie, zijn er ook een krachtige antioxidanten, organische rozenbottel olie, en organische Aloë Vera, en heel veel meer andere premium ingrediënten, die een diepere, rijkere, langhoudende en natuurlijk uitziende tan garanderen.

Prestatie is voor ons belangrijk, en bij MoroccanTan staat dit hoog geprioriteerd. Ons laboratorium is verantwoordelijk voor technologieën zoals MoroccanBlend, DermaLock*, Moisture Lock, FT100* en Enhanced Bronzers om perfect aangepaste applicaties te creëren, die zowel snel, luxerieus, als soepel zijn op de huid.

De filosofie van ons merk stelt natuurlijk de belangrijkheid van huidverzorging op prijs, om voor iedereen, met elke applicatie, een voedende behandeling te bieden.

Onze olievrije, sneldrogende, parabeen en PEG-vrije producten werken om een perfect, resultaat te krijgen, die de huid zacht en intens gehydrateerd achterlaat.

Onze milieuvriendelijke en vegan vriendelijke lijn biedt een selectie van tinten die passen bij elk verlangen – van diep, assig bruin tot rijke violet bronzers die zich perfect aanpassen op de huid en huid toon van elk individu, die je zeker maken van een perfect, exotisch resultaat die er fris uitziet en fris aanvoelt, zoals elke tan dat zou moeten doen.

*geldt alleen voor geselecteerde producten

Download onze brochure!